Entrecastells | FIRA MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA
229
page-template-default,page,page-id-229,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

 

FIRA MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA

 

Centre Cultural i Esportiu
14 i 15 de març ’20

 

 

 

Vilajuïga (Girona)

Descripció

Durant els dies 13, 14 i 15 de març de 2020 celebrarem a Vilajuïga la cinquena edició de la FIRA DE MUNTANAYA I ESPORTS D’AVENTURA, coincidint amb la celebració de les curses ENTRE CASTELLS.

 

La FIRA esta oberta a totes aquelles botigues, marques de roba, alimentació esportiva, etc. que estiguin especialitzades en el món del muntanyisme i tots els esports que si poden practicar (curses de muntanya, alpinisme, escalada, esquí, excursionisme, etc.)

 

També hi haurà un espai dedicat per a totes les empreses de serveis dedicats a la promoció i pràctica d’esports d’aventura, on podran exposar els seus productes i fer-ne promoció.

 

Durant els dos dies de la FIRA també contarem amb la participació del Parc Natural del Cap de Creus, els Aiguamolls de l’Empordà i el Paratge Natural de l’Albera, on tindran un estand dedicat a la promoció dels Parcs de l’Empordà.

 

Un altres dels espais de la FIRA, és la zona de conferencies, aquest és un espai dedicat exclusivament per acollir les xerrades, taules rodones, tallers i presentacions que es faran durant tot el cap de setmana. L’espai compta amb un projector, una pantalla, ordinador i equip de megafonia i so per tal de poder garantir una bona experiència durant les activitats que es desenvolupin en aquest espai.

 

Un altre espai que es podrà trobar a la FIRA, és el dedicat als més petits de la casa, amb un circuit d’aventura i inflables.

 

També hi ha servei de bar i cafeteria per a tots els visitants a la FIRA. En el bar hi haurà des de refrescos, cafès, infusions, entrepans freds i calents, creps, …

Si sou una empresa i esteu interessants en poder tenir un stand a la nostre FIRA no dubteu en fer-nos arribar un correu electrònic a:

 

firamuntanya@entrecastells.cat

Horari de la Fira Muntanya i Esports d’Aventura 2020

Divendres 13 de març: de les 18h a les 21h obertura a les entitats i empreses per tal de poder muntar i preparar els estands.

Dissabte 14 de març

de les 9h a 13.30h i de 15.30h a les 21h.

Diumenge 15 de març

de les 8h a les 14h.

Consulteu el programa 2019

Divendres 22 de març de ’19

A les 20h, a la Sala d’Actes del Centre Cívic

Xerrada  a càrrec de David de Gracia (INEFC – TAFAD i Màster en readaptació  de lesions) i Philippe Verdoodt (corredor d’ultra trail i Estudiant d’Intel·ligència Emocional per la UDG)

(Descarrega el cartell)

 

Dissabte 23 de març de ’19

A les 10h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Inauguració del Rocòdrom de Vilajuïga, amb la presencia de representants municipals i el president del Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga.

 

De les 10h a les 13h, a la Zona Esportiva Mas Bartret de Vilajuïga

Circuit Infantil d’Orientació (Córrer xic) organitzat per ALIGOTS.

 

De les 10.30h a les 13h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Taller Infantil de Rocòdrom a càrrec de Patri Torres Moya

 

De les 10.30h a les 13h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Taller de Teles i Acrobàcies a càrrec de Janita H. d’Aereal Performance

 

A les 16.30h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Master Class de Bateig de Marxa Nòrdica a càrrec de Juan Diego Martin

(Descarrega el cartell)

 

A les 17h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Presentació de l’APP Twinapp Running

(Descarrega el cartell)

 

A les 18h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Taula rodona “Córrer, quan menys es més” a càrrec de Ismael Terron (creador de Free Foot Sandals), Ivan Regalado (corredor minimalista i descalç), Josep Playán (corredor minimalista i fabricant de sandàlies) i Jordi Bancells (fisioterapeuta)

(Descarrega el cartell)

 

A les 19h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Xerrada “4 anys de Reptes del Dr. Soler” a càrrec de Carlos Soler, Jesús Picornell, Eva Font, Jordi Garcia i Ferran Campistol.

(Descarrega el cartell)

 

A les 20.30h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Briefing ENTRE CASTELLS TRAIL, EXPRESS i SPRINT, amb la benvinguda de l’Alcaldessa de Vilajuïga i l’explicació tècnica a càrrec de Eric Torres (Director ENTRE CASTELLS 2019) i Gisela Picanyol (membre de Sorellona, entitat col·laboradora del PN Cap de Creus)

 

 

Diumenge 24 de març de ’19

A les 9.15h, al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga

Excursió familiar al Castell de Quermançó amb el guiatge a càrrec de Gisela Picanyol (membre de Sorellona, entitat col·laboradora del PN Cap de Creus)

(Descarrega el cartell)

Com arribar?

Amb COTXE

Per l’Autopista sortida de Figueres (número 4), continuar direcció la Jonquera – Portbou per la N-II fins la sortida de Llançà – Portbou (carretera N-260), agafar trencant direcció Vilajuïga (GI-604).
Distancia fins a Vilajuïga:
–  Banyoles – Vilajuïga.- 48km
–  Girona – Vilajuïga.- 56km
–  Olot – Vilajuïga.- 61k
–  Barcelona – Vilajuïga.- 152km
–  Perpinyà – Vilajuïga.- 71km

Amb TREN

Informació horaris RENFE

Informació horaris AVE

Amb BUS

Informació horaris SARFA

Informació horaris AMPURDAN BUS

Com participar-hi?

Totes les empreses i entitats que desitgin un espai a la FIRA hauran de descarregar el formulari que trobareu més avall, i retornar-lo degudament signat al mail de contacte firamuntanya@entrecastells.cat

 

La participació dels expositors serà gratuïta; només caldrà abonar una fiança de 30,00€ en concepte de reserva que serà retornada al finalitzar la FIRA. Només es demanarà als expositors una col·laboració per sortejar entre tots els participants de les curses ENTRE CASTELLS, ja sigui en vals regals, obsequis, etc.

 

En el cas de necessitar alguna taula s’haurà de fer constar a la Formulari d’Inscripció a la Fira.

Serveis als expositors

L’organització ofereix a totes les entitats i empreses que participen a la Fira Muntanya i Esports d’Aventura els següents serveis:

  • Connexió gratuïta al WiFi de la Fira.
  • Punt de llum a 220v.
  • Possibilitat d’utilitzar taules i cadires de la Fira, en cas de sol·licitar-ho amb antelació.
  • Poder fer ús de la zona de conferencies en cas d’haver-hi disponibilitat horària i haver-ho sol·licitat amb antelació.
Boto Fira Muntanya NORMATIVA
Boto Fira Muntanya FITXA INSCRIPCIÓ