Entrecastells | FIRA MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA
229
page-template-default,page,page-id-229,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

 

FIRA MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA

 

Centre Cultural i Esportiu
2, 3 i 4 març ’18

 

 

 

Vilajuïga (Girona)

Descripció

Durant els dies 2, 3 i 4 de març celebrarem a Vilajuïga la tercera FIRA DE MUNTANAYA I ESPORTS D’AVENTURA, coincidint amb la celebració de les curses ENTRE CASTELLS.

 

A la FIRA DE MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA podràs trobar botigues, marques de roba, alimentació esportiva i complements, tots ells especialitzats en el món de la muntanya i les curses.

 

També podreu trobar un espai dedicat a la promoció i a la pràctica d’esports d’aventura de la nostra comarca, on les empreses mostraran les seves darreres novetats.

 

Durant els dos dies de FIRA també hi hauran xerrades, tallers i activitats dedicades en el món de la muntanya.

 

Durant el cap de setmana de la FIRA també hi haurà un espai dedicat als més petits de la casa, amb el Circuit de l’Aventura, Circuit de BTT, Tirulina, Rocòdrom i moltes activitats més.

 

Si sou una empresa i esteu interessants en poder tenir un stand a la nostre FIRA no dubteu en fer-nos arribar un correu electrònic a:

 

Com arribar?

Amb COTXE

Per l’Autopista sortida de Figueres (número 4), continuar direcció la Jonquera – Portbou per la N-II fins la sortida de Llançà – Portbou (carretera N-260), agafar trencant direcció Vilajuïga (GI-604).
Distancia fins a Vilajuïga:
–  Banyoles – Vilajuïga.- 48km
–  Girona – Vilajuïga.- 56km
–  Olot – Vilajuïga.- 61k
–  Barcelona – Vilajuïga.- 152km
–  Perpinyà – Vilajuïga.- 71km

Amb TREN

Informació horaris RENFE

Informació horaris AVE

Amb BUS

Informació horaris SARFA

Informació horaris AMPURDAN BUS

Boto Fira Muntanya NORMATIVA
Boto Fira Muntanya FITXA INSCRIPCIÓ